Waarom samen werken met Architectzelfbouw.nl?

Natuurlijk kunt u ook direct een aannemer inschakelen of een catalogus woning kiezen voor uw villa, vrijstaande huis of woonboerderij. Echter, hiermee doet u uzelf en uw portemonnee flink tekort. Als u met ons samenwerkt, profiteert u namelijk van de volgende voordelen:
-Expertise
-Creativiteit
-Uniek ontwerp
-Een complete begeleiding
-Een scherp tarief
-Een onafhankelijk advies
-Kwaliteit

Expertise

Onze architecten beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en bouwen van woningen, villa's en appartementen. Dankzij deze expertise weten zij dan ook precies wat er wel en niet mogelijk is. Hierdoor leveren zij u een ontwerp op maat.

Creativiteit

Onze architecten zorgen voor een frisse blik. Wij hebben alle creativiteit in huis om u te helpen met de kleur- en materiaalkeuze en de ruimtelijke indeling van uw nieuwe woning.

Een complete begeleiding

Wij begeleiden u van A tot Z bij het project. Zo voeren we een kavelanalyse en een volumestudie uit. Vervolgens vertellen wij u meer over de mogelijkheden en maken we een ontwerp voor u. Ook helpen wij u bij de materiaalkeuze, leveren wij u een 3D-bouwtekening en tot slot geven wij u een indicatie van de totale bouwsom.

Een scherp tarief

Voor het gehele proces; vanaf de kavel analyse tot aan het leveren van het ontwerp en de kostenindicatie, hanteren wij een vast en scherp tarief. Hierdoor weet u dus waar u aan toe bent en voorkomt u een financiele tegenvaller.

Een onafhankelijk advies

Door te werken met een architect bent u verzekert van een onafhankelijk advies en een maximale vakkennis. Bovendien haalt u met onze architect ook nog eens hoogstaande kwaliteit in huis.

Kwaliteit

Aangezien onze architecten over de juiste kennis en expertise beschikken, leveren zij u dan ook altijd een ontwerp van kwaliteit. Dit ontwerp sluit aan op het bestemmingsplan en op uw wensen.

Ik heb interesse in een zelfbouw ontwerp! Meer informatie